با شماره 09053854159 می توانید در واتساپ، تلگرام و روبیکا با ما در ارتباط باشید.

با شماره 09053854159 می توانید در واتساپ، تلگرام و روبیکا با ما در ارتباط باشید.

power supply

آموزش طریقه عیب یابی در منبع تغذیه سوئیچینگ لوازم خانگی

آموزش طریقه عیب یابی در منبع تغذیه سوئیچینگ لوازم خانگی به دلیل اینکه بسیاری از خرابی های وسایل منزل مربوط به این قسمت است بسیار مهم است. آموزش را با معرفی مدارهای سوئیچینگ شروع می کنیم. شارژرها، اینورترها و… همه از مدارهای سوئیچینگ استفاده می کنند. زیرا این مدارها در مقایسه با منابع تغذیه خطی که به وسیله ترانسفورمرهای بزرگ، عملیات تبدیل ولتاژ و جریان را برعهده دارند، کوچکتر هستند. به این معنی که فضای کمتری اشغال میکنند، سبک تر هستند، قیمت آنها ارزان تر و بازده و کارایی بالاتری با امکان اعمال ورودی بیشتر ولتاژ دارند و با این وجود بدون به کار بردن رگلاتور هایی با مصرف و هدر دادن انرژی زیاد ، خروجی پر بازده ای دارند.

آموزش شناسایی خروجی های منبع تغذيه سوئیچینگ

منبع تغذیه دارای سیم های خروجی به صورت زیر می باشد:

سیم سبز (PS-ON): این سیم برای روشن و خاموش کردن منبع از مادربرد دستور می گیرد.

سیم خاکستری (Power-Good): این سیم ولتاژ مناسب منبع را نشان می دهد و در تست منبع میتوان از آن بجای سیم مشکی استفاده کرد.

سیم سرمه ای (Standby ): ولتاژ +5V

سیم مشکی(GND ): این سیم ولتاژ زمین را نشان می دهد.

سیم نارنجی: ولتاژ 3.3v

سیم زرد: ولتاژ +12v

سیم آبی: ولتاژ -12v

سیم قرمز: ولتاژ +5v

سیم سفید: ولتاژ  -5v

یکی از بهترین دوره های آموزشی (روی لینک زیر کلیک کن)

آموزش سیم پیچی

آموزش تست منبع تغذیه سوئیچینگ

برای اینکه از سالم بودن و روشن شدن منبع تغذیه اطمینان حاصل کنیم، باید سیمی که دوسر آن لخت است را به سیم های سبز و خاکستری وصل کنیم؛ اگر منبع تغذیه روشن شود مشکلی ندارد اما اگر این اتفاق نیفتد سیم لخت را به سیم های سبز و مشکی متصل می کنیم؛ این بار اگر روشن شد به این معنی است که منبع، برق مناسب و کافی نمی رساند، روی نمایشگر نشان نمی دهد و موقع روشن شدن بوق نمی زند که نشانه سالم بودن است.

آموزش تست قطعات داخلی منبع تغذیه سوئیچینگ

  • آموزش تست خازن: اگر شکل ظاهری خازن تغییر کند دچار مشکل شده است.
  • آموزش تست دیود: برای تست سالم بودن دیود، مولتی متر را در حالت تست دیود قرار می دهیم و با عدد نشان داده شده می توان از درستی آن اطمینان حاصل کرد.
  • آموزش تست فیوز: مولتی متر را در حالت بوق قرار می دهیم و اگر صدای بوق از هر دو طرف شنیده شد مشکلی در فیوز وجود ندارد.
  • آموزش تست رگولاتور: مولتی متر را در حالت ولتاژ قرار می دهیم، دو رقم آخر عدد نوشته شده روی رگلاتور، نشان دهنده ولتاژ خروجی رگولاتور است. پایه وسط COM، چپ ورودی و راست خروجی می باشد. برای هر ورودی که اعمال می شود باید به اندازه همان دو رقم آخر، خروجی گرفته شود تا از درستی رگلاتور اطمینان حاصل شود.
  • آموزش تست ترانسفورمر: برای تست ترانسفورمر با مولتی متر، باید پایه های ورودی به هم و پایه های خروجی به هم بوق بزند.
  • آموزش تست ترانزیستور: تست ترانزیستور باید خارج از مدار صورت بگیرد. هر دو مدل موجود pnp و npn را توسط سه پایه Base ،Emitter و Collector  آزمایش می کنیم.

 

آموزشگاه برق الکترونیک دوره های آموزشی متعددی را برگزار میکند. از بین تمام آنها میتوان به دوره های آموزش تعمیرات لوازم خانگی ، آموزش تعمیرات برد ، آموزش تعمیرات لباسشویی ، آموزش تعمیرات ماشین ظرفشویی ، آموزش تعمیرات یخچال ، آموزش تعمیرات مایکروویو و آموزش تعمیرات تلویزیون اشاره کرد. برای مشاهده تمام دوره ها می توانید از صفحه اصلی سایت آموزشگاه برق دیدن فرمایید.

لینک مرتبط : آموزش تعمیر بردهای الکترونیکی ، درآمد تعمیرات برد الکترونیکی

آموزش عيب يابي منبع تغذيه سوئیچینگ

اگر منبع تغذیه روشن نشود، ابتدا باید مطمئن شویم که کابل و پریز متصل است. سپس خازن های اولیه و فیوز را کنترل کرده و در صورتی که هر کدام سوخته و ازکارافتاده باشند، آن را تعویض می کنیم.

اگر منبع تغذیه گاهی روشن شود و گاهی نشود، ممکن است مشکل از لحیم باشد و اتصال برقرار نباشد.

اگر سیستم با فشردن دکمه power روشن نشود، خازن های ثانویه را بررسی کرده و ن ها در صورت مشاهده سوختگی، تعویض می کنیم.

اگر در خروجی منبع تغذیه، ولتاژی وجود نداشته باشد، فیوز و مدار یکسوساز پل دیودی را بررسی کرده و در صورتی که هر کدام از آن ها اگر سوخته باشد، آن را تعویض می کنیم.

تست ای سی سوئیچینگ

اکثر آی سی ها، مخصوصا آی سی های حافظه، روش تست خاصی ندارند مگر اینکه آی سی از نوع گیت منطقی با پایه های ورودی و خروجی باشد. تست‌های پیشرفته‌تر EC که شامل مدارهای مجتمع و حافظه است، فقط از طریق اسیلوسکوپ و سیگنال‌های ورودی و خروجی، ولتاژهای ورودی و خروجی آی‌سی یا اجزای کنار آی‌سی انجام می‌شود. و اینکه اگر کمی حرفه ای تر باشید، تا زمانی که ولتاژهای مورد نیاز دقیقا یا نزدیک به یک عدد در نقاط تست باشد خواهیم دید که در یک نقطه تست ولتاژ صحیحی وجود ندارد، می توانیم آن ولتاژ را تامین کنیم.

تست ای سی سوئیچینگ

ما در آموزشگاه برق الکترونیک واقع در خیابان انقلاب، به تدریس انواع دوره های حضوری برقی می پردازیم، موضوعات دوره های ما شامل موارد زیر می باشد:

آموزش تعمیرات موبایل ، آموزش تعمیرات لوازم خانگی ، آموزش تعمیرات ماشین های اداری ، آموزش تعمیرات ساعت ، آموزش برق ساختمان ، آموزش تعمیرات پکیج دیواری ، آموزش لوله کشی ساختمان ، آموزش تعمیرات یخچال ، آموزش تعمیرات ماشین ظرفشویی

دوره های برق:

آموزش هوشمند سازی ساختمان ، آموزش طراحی و مونتاژ تابلو برق ، آموزش نصب دوربین مدار بسته ، آموزش نصب سانترال ، آموزش نصب دزدگیر اماکن ، آموزش نصب اعلام حریق ، آموزش نصب کرکره برقی

و دوره در زمینه تاسیسات:
آموزش لوله کشی ساختمان ، آموزش نصب و تعمیر کولر گازی

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *