با شماره 09053854159 می توانید در واتساپ، تلگرام و روبیکا با ما در ارتباط باشید.

با شماره 09053854159 می توانید در واتساپ، تلگرام و روبیکا با ما در ارتباط باشید.

آموزش پداگوژی

هزینه دوره آموزش پداگوژی

شهریه دوره آموزش پداگوژی

شهریه دوره عمومی با 30% تخفیف:4,500,000 تومان

………………………………………………..

شهریه دوره خصوصی:              7,000,000 تومان

جهت ثبت نام فرم زیر را تکمیل کنید، یا با ما تماس بگیرید.

    جواب را با کیبورد انگلیسی وارد کنید

    اطلاعات تماس آموزشگاه برق الکترونیک

    دوره‌های پر طرفدار

    سوالات متداول کارآموزان دوره آموزش پداگوژی

    از آنجایی که آموزشگاه زیر نظر سازمان فنی حرفه ای فعالیت میکند، بعد از پایان دوره به کارآموزان مدرک معتبر ارائه میشود تا بتوانند با آن جواز کسب دریافت کنند.

    بله . تمامی کارآموزان که از راه دور آمده و در کلاس ها شرکت می کنند به خوابگاه‌های ارزان قیمت معرفی می شوند تا با خیال راحت دوره آموزشی را پشت سر بگذارند.

    در آموزشگاه برق الکترونیک دوره‌ها بصورت همه روزه برگزار میشود. تنوع ساعت و روز دوره‌ها بگونه ای است که تمام کارآموزان به راحتی میتوانند در دوره ها شرکت کنند.

    آموزش پداگوژی

    شاید بپرسید که پداگوژی چیست و آموزش پداگوژی چه مزایایی برای شما دارد با ما همراه باشید تا در مورد دوره آموزش پداگوژی، آموزشگاه برق و الکترونیک اطلاعات لازم را با شما به اشتراک بگذاریم. پداگوژی مطالعه آموزش و تربیت افراد به ویژه در زمینه های آکادمیک است. این به شدت بر دانش روانشناسی تربیتی متکی است و جنبه های مختلفی مانند سبک های تدریس، تئوری تدریس، ارزشیابی و بازخورد را بررسی می کند. آموزش پداگوژی همچنین به بررسی اهداف آموزش و پرورش و بهترین روش ها برای دستیابی به اهداف تحصیلی می پردازد.

    در واقع آموزش پداگوژی اصطلاحی است که به روش تدریس معلمان، در تئوری و عملی اشاره دارد. چندین تنظیم کوچک آموزشی وجود دارد که مربیان می توانند برای بهبود مشارکت و پایداری دانش آموزان انجام دهند.

     

    دوره آموزش پداگوژی برای چه کسانی مفید است؟

    • افرادی که علاقه مندان به حرفه مدرسی هستند.
    • درخواست کنندگان کارت صلاحیت تدریس
    • معلمان مدارس
    • مربیان دوره پیش دبستانی
    • مدیران و مسئولین و موسسین فنی مراکز آموزشی

     

    سرفصل های دوره آموزش پداگوژی

    • بررسی کردن مفاهیم پایه آموزش
    • طراحی دوره آموزشی
    • تحلیل کردن نیاز آموزشی و همچنین نیازسنجی در آموزش
    • استفاده از روش های تدریس در آموزش
    • تدوین طرح درس
    • استفاده از فناوری های آموزشی
    • اجرای آموزش و همچنین مدیریت کلاس
    • آشنائی با روش های جدید آموزشی
    • بررسی کردن وضعیت نظام آموزشی در تمام نقاط جهان

     

    پداگوژی چیست؟

    پداگوژی روشی از تدریس است که در آن معلمان را چه در تئوری و چه در عمل آموزش می دهند. پداگوژی بر اساس باورهای آموزشی معلمان شکل می گیرد و شامل درک آنها از فرهنگ و سبک های مختلف یادگیری است. برای دانش آموزان ضروری است که روابط کلاسی معناداری داشته باشند تا بهتر یاد بگیرند.

    آموزش پداگوژی روشی است که محتوا را ارائه می دهد، که شامل استفاده از روش شناسی های مختلف که به کودکان مختلف کمک می کند تا با محتوای آموزشی درگیر شوند و به طور مؤثرتری یاد بگیرند و تشخیص دهند که افراد به روش های مختلف یاد می گیرند. آموزش پداگوژی می تواند از طریق آموزش پیش از خدمت معلم و همچنین از طریق آموزش ضمن خدمت به معلمان ارائه شود.

     

    پداگوژی در تدریس چیست؟

    آموزش پداگوژی، معلمان را قادر می سازد تا بهترین شیوه های مناسب برای محیط کلاس را درک کنند. این آموزش به آن‌ها کمک می‌کند تا بدانند دانش‌آموزان مختلف چگونه اطلاعات را یاد می‌گیرند و درک می‌کنند تا بتوانند درس‌های خود را برای ارضای آن نیازها تنظیم کنند. احتمالاً باعث بهبود کیفیت تدریس و نحوه دریافت آن توسط دانش آموزان می شود.

    آموزش نقش مهمی برای کمک به معلمان برای درک بهترین راه های برگزاری کلاس دارد، که به آنها بینش هایی در مورد چگونگی یادگیری متفاوت دانش آموزان در موضوعات مختلف می دهد تا بتوانند دروس را مطابق با این نیازها برگزار کنند. هدف دوره آموزش پداگوژی ارتقای کیفیت آموزشی دانش آموزان است.

     

    رویکرد آموزش پداگوژی چیست؟

    رویکردهای مختلفی برای آموزش پداگوژی وجود دارد که هدف آنها حمایت از فراگیران در طول سفرشان است تا بتوانند به حداکثر نتیجه دست یابند.

    به کارگیری رویکردهای آموزشی مؤثر دانش آموزان را قادر می سازد تا به پتانسیل کامل خود دست یابند و پایه ای قوی برای یادگیری فراهم می کند.

    این همچنین به دانش آموزان کمک می کند تا توانایی های خود را درک کنند که باعث افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس آنها می شود.

    این به نوبه خود، احتمال موفقیت دانش آموزان را افزایش می دهد، زیرا آنها انگیزه بیشتری برای شرکت در فعالیت های مختلف خواهند داشت.

    5 رویکرد اصلی آموزش پداگوژی عبارتند از:

    1- سازنده

    در این رویکرد به دانش‌آموز اجازه داده می‌شود تا در فرآیند درک و کسب دانش حضور داشته باشد تا اینکه صرفاً اطلاعات را به صورت منفعلانه دریافت کند. این امر تفکر انتقادی را در بین دانش‌آموزان تشویق می‌کند و محیط یادگیری را به وجود می‌آورد که در آن، آنها بتوانند با آنچه می‌شنوند ارتباط برقرار کنند.

    2- مبتنی بر همکاری

    در اینجا، دانش‌آموزان گروه‌هایی از یادگیرندگان را تشکیل می‌دهند که با هم یاد می‌گیرند و برای حل یک مشکل، ایجاد استراتژی‌ها، ایده‌ها، ایجاد محصولات یا تکمیل یک کار تلاش می‌کنند. این یک تلاش فکری مشترک دانش آموزان در بین خود یا با کمک معلمان است.

    3- یکپارچه

    برای رویکرد یکپارچه، به دانش آموزان یک محیط یادگیری داده می شود که به آنها کمک می کند تا با یادگیری خود در سراسر برنامه درسی ارتباط برقرار کنند. چهار هدف ادغام عبارتند از:

    • درک فرآیند یادگیری
    • تمایز مسائل بر اساس ارتباط
    • استفاده از دروس در سناریوهای عملی
    • ارتباط مفاهیم در زندگی عادی

    4- انعکاسی

    طبق رویکرد بازتابی، از دانش آموزان انتظار می رود که خود را ارزیابی کنند. این به معنای مشاهده فعالیت های معلمان و سایر دانش آموزان در کلاس و تجزیه و تحلیل چرایی انجام آن و نحوه کارکرد آن است.

    5- یادگیری مبتنی بر تحقیق

    در روش یادگیری مبتنی بر پرسش، از مربیان انتظار می‌رود که نه تنها به پرسش‌های دانش‌آموزان پاسخ دهند، بلکه فرهنگی را ایجاد کنند که در آن ایده‌های آنها بررسی، چالش، بهبود و اصلاح شود. هدف آن این است که دانش آموزان را از موقعیت تعجب در مورد یک سوال به درک پاسخ و سپس پرسش بیشتر آن سوق دهد.

     

    اهمیت آموزش پداگوژی

    • کیفیت تدریس را بهبود می بخشد.

    اگر یک روش آموزشی خوب در کلاس ها اجرا شود، کیفیت آموزش می تواند بهبود چشمگیری را نشان دهد. این به دانش آموزان کمک می کند تا مطالب آموزشی را به طور کامل درک کنند و در نتیجه نتایج یادگیری را بهبود بخشد.

    • محیط یادگیری مشارکتی را تشویق می کند.

    اجرای تعلیم و تربیت در آموزش، دانش آموزان را تشویق می کند تا برای انجام یک کار با هم کار کنند و با هم یاد بگیرند. این امر ادراک آنها را با درک و گرفتن دیدگاه از سایر دانش آموزان افزایش می دهد و در نتیجه با سازگاری با محیط های یادگیری مشارکتی آنها را رهبران بهتری در آینده می کند.

    • یادگیری یکنواخت را از بین می برد.

    آموزش و پرورش و رشد کودک دست به دست هم می دهند. این به دانش آموز کمک می کند تا به روش های مختلف فکر کند و از روش های سنتی حفظ و درک برای یادگیری فراتر رود. فرآیندهای پیچیده یادگیری در بین دانش آموزان مانند تجزیه و تحلیل، تفکر خلاق و ارزشیابی را فرا می خواند. علاوه بر این، دانش آموزان را نسبت به آنچه معلم تدریس می کند، پذیراتر می کند.

    • دانش آموز می تواند راه های یادگیری خود را دنبال کند.

    یک تعلیم و تربیت خوب می تواند به دانش آموزان کمک کند تا آموزش را از طرق مختلف درک کنند. به توانایی های یادگیری دانش آموزان مختلف پاسخ می دهد. دانش آموزان می توانند روش های یادگیری ترجیحی خود را دنبال کنند و به آنها پایبند باشند. به این ترتیب دانش آموزان درک بهتری از موضوع ایجاد می کنند که در نهایت باعث بهبود مهارت ها و نتایج یادگیری آنها می شود.

    • رویکرد یادگیری راحت برای همه.

    دانش آموزان با نیازهای ویژه به روش های مختلف یادگیری و تدریس در موسسات نیاز دارند. اجرای یک رویکرد آموزشی مناسب به آنها کمک می کند تا بهتر یاد بگیرند و آنها را تشویق کند تا بخشی از جامعه یادگیری اصلی باشند.

    • ارتباط معلم و دانش آموز را بهبود می بخشد.

    معلم دانش آموز را بهتر درک می کند که به او کمک می کند تا بر نقاط ضعف دانش آموز تمرکز کند و آنها را راهنمایی کند.

     

    انواع آموزش پداگوژی

    انواع آموزش پداگوژی عبارتند از:

    • آموزش اجتماعی:

    هدف آن رشد اجتماعی، آگاهی و رفاه دانش آموزان است. آموزش باید شامل ارزش ها و تربیت اخلاقی باشد.

    • آموزش انتقادی:

    هدف آن درک و ساختار شکنی چندین مشکل و موضوع زندگی روزمره است. دانش‌آموز را تشویق می‌کند تا عمیق‌تر در موضوعات کاوش کند و سعی کند افکار و عقاید خود را در مورد یک موضوع خاص درک کند.

    • آموزش فرهنگی پاسخگو:

    هدف آن رسیدگی به تنوع فرهنگی در بین دانش آموزان است. به درک تفاوت های فرهنگی در بین دانش آموزان کمک می کند و آگاهی در مورد تفاوت های فرهنگی در مدرسه را افزایش می دهد.

    • تعلیم و تربیت سقراطی:

    هدف آن تشویق دانش آموزان به کسب دانش بیشتر از منابع دیگر همراه با آنچه در اختیار آنها قرار می گیرد. این به دانش آموزان کمک می کند تا راه حل های جایگزین برای مشکلات پیدا کنند.

     

    آموزش پداگوژی چگونه بر زبان آموز تأثیر می گذارد؟

    • رویکرد دانش آموز محور

    پداگوژی یک رویکرد دانش آموز محور است که در آن دانش آموزان مسئولیت یادگیری را به شیوه خود بر عهده می گیرند.

    • ارزشیابی مستمر دانش آموزان

    معلمان به طور منظم دانش آموزان را ارزیابی می کنند تا ببینند آیا آنها در حال پیشرفت هستند و به سمت نتایج هدف خود حرکت می کنند.

    • کار تیمی را تشویق می کند.

    روش های مطالعه، کار گروهی و پروژه های گروهی را برای دانش آموزان تشویق می کند تا با افراد همفکر ملاقات کنند و با آنها کار کنند.

    • مهارت های شناختی را توسعه می دهد.

    به دانش آموزان کمک می کند تا مهارت های شناختی خود را با استفاده از ارزیابی، تجزیه و تحلیل دقیق، درک و کاربرد دروس توسعه دهند.

    با شرکت در دوره آموزش پداگوژی آموزشگاه برق و الکترونیک می توانید، با مهارت های لازم در حرفه معلمی آشنا شوید و بتوانید دانش آموزان را بهتر آموزش دهید.

    آموزشگاه برق و الکترونیک

    جدیدترین مقالات آموزش پداگوژی