با شماره 09053854159 می توانید در واتساپ، تلگرام و روبیکا با ما در ارتباط باشید.

با شماره 09053854159 می توانید در واتساپ، تلگرام و روبیکا با ما در ارتباط باشید.

آموزش حسابداری

سرفصل های دوره آموزش حسابداری

هزینه دوره آموزش حسابداری

شهریه دوره آموزش حسابداری

شهریه دوره عمومی با 30% تخفیف:  8,000,000 تومان

………………………………………………..

شهریه دوره خصوصی:              14,000,000 تومان

جهت ثبت نام فرم زیر را تکمیل کنید، یا با ما تماس بگیرید.

    جواب را با کیبورد انگلیسی وارد کنید

    اطلاعات تماس آموزشگاه برق الکترونیک

    دوره‌های پر طرفدار

    سوالات متداول کارآموزان دوره آموزش حسابداری

    از آنجایی که آموزشگاه زیر نظر سازمان فنی حرفه ای فعالیت میکند، بعد از پایان دوره به کارآموزان مدرک معتبر ارائه میشود تا بتوانند با آن جواز کسب دریافت کنند.

    بله . تمامی کارآموزان که از راه دور آمده و در کلاس ها شرکت می کنند به خوابگاه‌های ارزان قیمت معرفی می شوند تا با خیال راحت دوره آموزشی را پشت سر بگذارند.

    در آموزشگاه برق الکترونیک دوره‌ها بصورت همه روزه برگزار میشود. تنوع ساعت و روز دوره‌ها بگونه ای است که تمام کارآموزان به راحتی میتوانند در دوره ها شرکت کنند.

    آموزش حسابداری

    آموزشگاه برق و الکترونیک، موسسه آموزشی شناخته شده ای برای تمام افراد علاقه مند به کارهای فنی است که سالهای زیادی ارائه دهنده خدمات آموزشی مناسب با نیاز بازار کار برای همه آحاد جامعه بوده است. این آموزشگاه با برگزاری دوره آموزش حسابداری، برای هنر جویان علاقه مند به حسابداری، یک فرصت ویژه را در اختیارشان قرار می دهد که می توانند با بهره گیری از دوره آموزش حسابداری، مهارت های لازم را کسب کنند و برای خود یک شغل مناسب و پر درآمد اسجاد کنند. با شرکت در دوره اموزش حسابداری، علاوه بر یادگیری اصول حسابداری، برای ورود به بازار کار آماده می شوید. با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم را در مورد این دوره با شما به اشتراک بگذاریم.

     

    دلایل اهمیت آموزش حسابداری

    اطلاعات حسابداری عملکرد مالی شرکت شما را نشان می دهد. این نشان می دهد که آیا در پایان روز سود می کنید یا فقط با ضرر مواجه می شوید.

    این اطلاعات فقط در دسترس شما نیست، بلکه برای کاربران خارجی مانند سرمایه گذاران، سهامداران و اعتباردهندگان نیز در دسترس است که می خواهند درباره کسب و کار شما آگاه شوند تا بفهمند که آیا انتخاب خوبی برای سرمایه گذاری است یا خیر.

    حسابداری علاوه بر ایفای نقش کلیدی در ارائه شفافیت برای ذینفعان، همچنین تضمین می کند که تصمیمات آگاهانه ای را با پشتوانه داده ها اتخاذ کنید. به همین دلیل شرکت در دوره آموزش حسابداری توصیه می شود تا مهارت های لازم این حرفه را فرا گیرید.

     

    دوره آموزش حسابداری مخصوص چه افرادی است؟

    دوره آموزش حسابداری مخصوص چه افرادی است؟

    واضح است که دوره آموزش حسابداری برای حسابدارانی که می خواهند در حرفه خود مهارت داشته باشند در نظر گرفته شده است. در این دوره ها، آنها ممکن است یاد بگیرند که چگونه از یک نرم افزار جدید استفاده کنند یا برای صدور گواهینامه جدید کار کنند. 

    دوره های آموزش حسابداری نیز برای افرادی است که می خواهند حسابدار شوند، مناسب است.

    یکی دیگر از مخاطبان رایج دوره های آموزش حسابداری افرادی هستند که در امور مالی کار نمی کنند. این دوره های حسابداری معمولاً برای مدیرانی در نظر گرفته شده است که برای انجام بهتر وظایف خود به دانش مالی و حسابداری نیاز دارند.

     

    اصول حسابداری چیست؟

    حسابداری ساده ردیابی پولی است که وارد و خارج از تجارت می شود. این شامل ارزیابی، خلاصه و گزارش این معاملات به تنظیم کننده ها، گروه های ناظر و گروه های جمع آوری مالیات است. که در دوره آموزش حسابداری به طور کامل با اصول حسابداری آشنا می شوید.

     

    حسابداری در عمل چیست؟

    در دوره آموزش حسابداری علاوه بر مهارت های لازم شما را با مفهوم حسابداری آشنا می کنند.

    حسابداری شامل اندازه گیری، پردازش و انتقال اطلاعات مالی است. مدیریت سوابق مالی دقیق؛ تهیه اسناد مالیاتی؛ و ردیابی منابع اقتصادی یک واحد تجاری است.

    در عمل، اصول حسابداری با مفاهیم اساسی حسابداری که دانشجویان در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد خود می آموزند، یکسان است. حسابداران، حسابرسان و حسابدارانی که برای شرکت‌های سهامی عام کار می‌کنند باید به مجموعه‌ای از قوانین استاندارد که به عنوان اصول پذیرفته‌شده حسابداری (GAAP) نامیده می‌شوند که توسط هیئت استانداردهای حسابداری مالی (FASB) نامیده می‌شود، پایبند باشند. این اصول به شرح زیر است که در دوره آموزش حسابداری برای شما توضیح داده می شود.

    • اصل منظم بودن: حسابداری سازمان از استانداردهای GAAP حمایت می کند.
    • اصل سازگاری: فرآیندها و استانداردهای حسابداری سازمان یکسان است.
    • اصل صداقت: حسابداری سازمان سوابق مالی دقیقی را ارائه می دهد.
    • اصل ماندگاری روش ها: رویه های حسابداری سازمان سازگار است.
    • اصل عدم جبران: کل عملکرد سازمان به طور کامل بدون فرض جبران بدهی گزارش می شود.
    • اصل احتیاط: داده های حسابداری ثبت شده واقع بینانه و به موقع است.
    • اصل تداوم: طبقه‌بندی داده‌های مالی کوتاه‌ مدت و بلند مدت بر اساس این تصور است که تجارت سازمان ادامه خواهد داشت.
    • اصل تناوب: دوره های حسابداری ثابت و روتین هستند.
    • اصل اهمیت: ارزش تمام دارایی ها به بهای تمام شده تعیین می شود و تمام گزارش های مالی بر اساس حقیقت است.
    • اصل بهترین حسن نیت: همه افرادی که در فرآیند حسابداری دخیل هستند با صداقت عمل می کنند.

     

    حسابدار کیست؟

    حسابداران متخصصان مالی هستند که چندین کار کلیدی مرتبط با امور مالی شرکت و سلامت مالی کلی را انجام می دهند. مسئولیت‌های آن‌ها طیف وسیعی را شامل می‌شود، از حسابرسی صورت‌ های مالی و تهیه اظهار نامه‌های مالیاتی گرفته تا پیشنهاد استراتژی‌ های سرمایه‌ گذاری، حتی ممکن است حسابداران راه های مختلفی را برای بهبود کارایی مالی سازمان توسعه دهند و پیشنهاد دهند.

    حسابداران ممکن است به عنوان بخشی از یک شرکت حسابداری یا منحصراً برای یک شرکت بزرگ کار کنند. به دلیل ماهیت اساسی نقش خود، آنها می توانند در هر تعداد از صنایع و بخش ها از جمله سازمان های دولتی و سازمان های غیر دولتی کار کنند.

    کسانی که به دنبال گسترش فرصت های شغلی خود در زمینه حسابداری هستند ممکن است به دریافت گواهینامه به عنوان یک حسابدار رسمی فکر کنند. این اعتبار می تواند به حسابدارها کمک کند تا در بازار کار رقابتی برجسته شوند.

     

     

     

    انواع حسابداری

    به طور کلی، حسابداری به فرآیند جمع آوری، تجزیه و تحلیل و گزارشگری اطلاعات مالی اشاره دارد. یک شرکت ممکن است از این داده ها برای به دست آوردن بینش داخلی در مورد سلامت مالی کسب و کار استفاده کند. آنها همچنین می‌توانند از این داده‌ها برای گزارش دادن به طرف‌های خارجی مانند سرمایه‌گذاران تجاری بالقوه، آژانس‌های نظارتی یا جمع‌آوران مالیات استفاده کنند.

    هر نوع حسابداری هدف مجزای خود را دارد. یک متخصص در یک زمینه حسابداری خاص از ابزارها و تکنیک های خاصی (مانند نرم افزار حسابداری) برای دستیابی به هدف مورد نظر خود استفاده می کند. به عنوان یک صاحب کسب و کار، می توانید برای دستیابی به اهداف خود، کارشناسانی را با تخصص های مشخص استخدام کنید.

    در دوره آموزش حسابداری با انواع سابداری آشنا می شوید. در اینجا مروری بر برخی از انواع رایج حسابداری که ممکن است یک کسب و کار به آن نیاز داشته باشد آورده شده است:

    • حسابداری مالی
    • حسابداری مدیریتی
    • حسابداری هزینه
    • حسابداری مالیاتی
    • حسابرسی
    • حسابداری مالی

    تراز نامه، صورت سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد تمام معاملات مالی را که در یک دوره حسابداری خاص رخ داده اند، خلاصه می کنند. فرآیند تهیه صورت های مالی میان دوره ای و سالانه را حسابداری مالی می گویند. برخی نهادها، مانند شرکت های سهامی عام، ملزم به انجام حسابرسی هستند. وام دهندگان به عنوان بخشی از قراردادهای وام دهی خود، اغلب به نتایج سالانه یک حسابرسی خارجی نیاز دارند. بنابراین، بخش عمده ای از مشاغل به هر دلیلی حسابرسی سالانه انجام می دهند.

    • حسابداری مدیریتی

    حسابداری مدیریتی و حسابداری مالی از بسیاری از داده های مشابه استفاده می کنند، اما آنها داده ها را به روش های مختلف سازماندهی و استفاده می کنند. در حسابداری مدیریتی، حسابدار نیاز به تهیه گزارش های دوره ای برای بینش عملی دارد. تصمیمات مدیریت پس از بررسی این گزارش های مدیریتی اتخاذ می شود. حسابداری مدیریتی علاوه بر بودجه بندی، پیش بینی و ابزارهای مختلف برای تجزیه و تحلیل مالی، ویژگی های حسابداری بسیار دیگری نیز دارد. این برای هر نوع اطلاعاتی است که مدیریت ممکن است مفید بداند.

    • حسابداری هزینه

    تصمیمات هزینه پس از در نظر گرفتن بینش حسابداران بهای تمام شده اتخاذ می شود. حسابداری بهای تمام شده، تمام هزینه های ساخت یک محصول را بررسی می کند. مدیران مربوطه از تصمیمات هزینه یابی برای بررسی دوام محصولات و بهبود تصمیمات هزینه یابی استفاده می کنند.

    • حسابداری مالیاتی

    حسابداری مالیاتی بر حصول اطمینان از اینکه یک شرکت تجاری، غیر انتفاعی یا فردی از تمام قوانین و مقررات مالیاتی مربوطه تبعیت می کند تمرکز دارد. 

    هدف اصلی یک حسابدار مالیاتی این است که اطمینان حاصل کند که واحد تجاری دقیقاً بدهی های مالیاتی خود را محاسبه و گزارش می کند. آماده‌سازی مالیاتی مناسب می‌تواند به شرکت کمک کند تا از اشتباهات در اسناد مالیاتی خود جلوگیری کن

    • حسابرسی

    حسابرسی نوعی حسابداری است که تجزیه و تحلیل مستقلی از فعالیت مالی یک کسب و کار ارائه می دهد. حسابرسی با ردیابی و گزارش عینی تمام فعالیت‌ها، تضمین می‌کند که شرکت از مقررات و بهترین شیوه‌های مربوطه تبعیت می‌کند. حسابرسان هرگز مستقیماً در سازمانی که حسابرسی می کنند دخالت نمی کنند. پس از بررسی سوابق مالی، آنها یک گزارش حسابرسی عمیق با جزئیات یافته های خود ایجاد می کنند.

     

     

    یک حسابدار چه وظایفی دارد؟

    در دوره آموزش حسابداری علاوه بر یادگیری مهارت های لازم، با وظایف حسابدار نیز آشنا می شوید. حسابداران به کسب و کارها کمک می کنند تا سوابق دقیق و به روز امور مالی خود را حفظ کنند. همچنین وظیفه حسابداران تهیه گزارشات قابل اجرا برای مدیریت ارشد است.

    افراد مختلفی هستند که حسابدار می شوند. با این حال، به طور کلی، حسابداران باید به جزئیات توجه زیادی داشته باشند، زیرا آنها باید بتوانند اشتباهات یا موارد عجیب و غریب کوچک را در صورت های مالی شرکت تشخیص داده و رفع کنند. حل مسئله همچنین مستلزم توانایی تفکر منطقی است. با توجه به در دسترس بودن گسترده رایانه ها و ماشین حساب ها، مهارت های ریاضی مانند گذشته مهم نیست.

     

    حسابداری برای سرمایه گذاران چه معنایی دارد؟

    بازارهای مالی مدرن مبتنی بر کار حسابداران است. بدون حسابداری، سرمایه گذاران نمی توانند به درست یا به روز بودن اطلاعات مالی اعتماد کنند و مدیران شرکت اطلاعات مورد نیاز برای مدیریت ریسک ها و برنامه ریزی پروژه ها را ندارند. حسابداران برای رگولاتورها مهم هستند زیرا آنها نظرات حسابرسان را در مورد گزارش های سالانه ارائه می دهند. حسابداری بخش مهمی از امور مالی مدرن است، حتی اگر گاهی اوقات نادیده گرفته می شود.

     

    هفت کاری که حسابداری انجام می دهد چیست؟

    بخش حسابداری شما باید در هفت کار بسیار مهم مهارت داشته باشد و انجام دهد. حساب های دریافتنی و پرداختنی، حقوق و دستمزد، مدیریت موجودی، بودجه بندی، گزارش ها و صورت های مالی، انطباق قانونی و کنترل مالی و نگهداری سوابق.

    اگر به دنبال یک شغل پر درآمد هستید، شما می توانید با شرکت در دوره آموزش حسابداری، آموزشگاه برق و الکترونیک یک حرفه پر در آمد برای خود ایجاد کنید.

    آموزشگاه برق و الکترونیک

    جدیدترین مقالات آموزش حسابداری